Beoordelingen

29 juli: Wauw! Wat een droombruiloft! Wat een super lekkere taart! Geen woorden voor. Voordat we het wisten was zelf de bodem schoon gelikt! En een complimenten wat we er over hebben gehad!
De sweet-table was ook geweldig! We hebben stiekem alles geproeft! Het was ook super mooi aangekleed.
Echt super bedankt hiervoor!

3 juni: Het was een super taart. Zag er geweldig uit en smaakte heerlijk. Iedereen was heel erg enthousiast.
Wij hebben een geweldige dag gehad!Heel erg bedankt voor jouw bijdrage hieraan.


We zijn nu 2 weken verder en wij kijken met enorm veel plezier terug naar onze bruiloft van 20 oktober j.l. Deze dag is, mede dankzij jou, tot een groot succes geworden en daar zijn we je erg dankbaar voor. De taart en cupcakes vielen bijzonder in de smaak bij al onze gasten. Nogmaals onze dank…


“Op 26 april zijn wij getrouwd. Daar hoort uiteraard ook een bruidstaart bij. Ik had via Facebook al een aantal keer foto’s voorbij zien komen van prachtige creaties van Regina’s Bakery. Vandaar bij haar geïnformeerd of ze voor ons ook de bruidstaart konden verzorgen. Kreeg meteen een ontzettende spontane reactie terug. Dat is al zo fijn en leuk om te ervaren. Vervolgens de proefsessie. Ik had me nog niet zo heel erg verdiept in smaken van bruidstaarten. Gelukkig was dit geen enkel probleem en kregen we diverse smaken thuis bezorgd om te proeven. Wat ik zo leuk vond was dat we de jam/vulling er apart bij kregen zodat we onze eigen ideale combinatie konden maken. Wij zijn voor de smaak gegaan die ik van tevoren niet had kunnen bedenken. Mojito met frambozenvulling. Het klinkt al super leuk en het smaakte nog veel beter. Vervolgens heeft Regina allerlei leuke ideeën aangedragen voor de kleur en de opmaak van de taart. Ook kwam ze met het idee voor een Sweet Table. Het klonk zo leuk dat we daar voor gegaan zijn. We hadden nog een extra moeilijkheid omdat we ook een gast hadden met een lactose en glutenallergie. Ook hier heeft ze een super creatie voor gemaakt. Op de trouwdag zelf hoefden we niets te regelen, alles stond klaar. Wat een prachtige tafel had ze opgemaakt. Alles zag er even mooi en stijlvol uit! Helemaal van deze tijd!! Alles is opgegaan, iedereen heeft genoten en gesmikkeld van al het heerlijks. In een woord helemaal TOP!

Omdat ik zo enthousiast was, heb ik Regina’s Bakery ook gevraagd om een bijzondere traktatie voor mijn collega’s te maken. Cupcakes in dezelfde smaak als onze bruidstaart. Ook deze waren een plaatje om te zien en waren net zo heerlijk als de taart.

Van ons krijgt Regina’s Bakery een dikke 10! Alles is super geregeld, smaakt heerlijk zag er top uit ze helpt je op zo’n fijne enthousiaste leuke manier. Een echte aanrader!”